Jukebox 2020 met Tine Embrechts, Lucas Van den Eynde en Nele Bauwens

Heist-op-den-Berg, vrijdag 20 mei 2022

Mooie liedjes duren soms wel lang. 23 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma ‘Jukebox 2000’, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue, van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

Ondertussen is het alweer 9 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon.”

Daarom (en ook omdat ze ze toch zo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) zullen Nele, Lucas en Tine voor de allerlaatste keer hun keeltjes schrapen en zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de Vlaamse cultuurcentra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek. 100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via de Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf, kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend tienkoppig liveorkest. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer uw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor jou! Een unieke kans om ‘Jukebox 2020’ te zien (en te horen).
Wij spreken ten laatste om 19.30 uur af in de inkomhal van het cultuurcentrum. Daar wacht één van onze bestuursleden je op met de tickets. De voorstelling start om 20.00 uur. Einde is voorzien rond 22.20 uur.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 23,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 5,75 euro extra.

Plaats: Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘220520’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87