Els De Schepper ziet ze vliegen (MAX 10)

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, donderdag 23 juni 2022

Els de Schepper presenteert een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Ga mee op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?
Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag. En met een verrassende ‘vliegende’ apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.
Els de Schepper ziet ze vliegen is de 15de show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.

De verplaatsing is met wagens, omdat het een avondvoorstelling is. Vervoer is per kilometer te betalen.
Kom je met de wagen en ben je bereid om nog mensen mee te nemen, laat dit dan weten bij je inschrijving.
Kom je rechtstreeks naar CC Den Egger gelieve dan om 19.15 uur aanwezig te zijn in de inkomhal. De kaarten hebben wij al in ons bezit.
Tijdens de pauze heb je de mogelijkheid om op eigen kosten iets te drinken.

Momenteel weten we niet of een mondmasker nog verplicht zal zijn maar je Covid Safe Ticket heb je zeker nodig hebben. We brengen je tijdig op de hoogte als er bijkomende maatregelen zijn.

Leden betalen 23,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC Den Egger, August Nihoulstraat 74, SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 20 mei op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘220623’.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt dus schrijf snel in.

Gerda Laenen (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0473 95 64 83