Kajakken in het Waasland met picknick

LOKEREN, donderdag 16 september 2021

Row, row, row your boat, gently down the stream.
Met VeBeS, met VeBeS, met VeBeS, met VeBeS that 's a great idea!
Vandaag kunnen de natuurliefhebbers, romantische koppeltjes, rustige avonturiers of zelfs de sportievelingen onder ons genieten van een kajak- of kanotochtje in de omgeving van Lokeren. Op de mooie Moerbeek kunnen we in alle rust genieten van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft tijdens een tocht van iets meer dan 8 kilometer.
We spreken af in het station van Antwerpen-Centraal onderaan de grote trap om ten laatste 8.30 uur om dan samen de trein te nemen richting Lokeren. Vanuit het station van Lokeren is het nog maar een 100 meter wandelen naar onze startplaats. Wie rechtstreeks wil komen, verwachten aan de startplaats ten laatste om 9.50 uur (adres vind je onderaan deze tekst). Wie met de wagen komt, kan deze gratis parkeren aan het station of op de Grote Kaai op ongeveer 100 meter van de startplaats. We starten om 10 uur met onze kajaktocht. Op een rustig, gezellig tempo varen we dan naar onze picknickplaats waar we een picknick en een drankje voorzien.
Na een heerlijke picknick kunnen we dan onze tocht richting eindplaats hervatten. Na een heerlijke picknick kunnen we dan onze tocht richting eindplaats hervatten. Voor heel deze uitstap hebben we maar liefst vier uur. Je kunt dus ruim de tijd nemen om onderweg te genieten.
Bij elke kajak is zowel een reddingsvest als een waterdichte emmer voorzien. We willen toch vragen om zo min mogelijk mee te nemen zodat er niet al te veel in de emmers moet gestoken worden. Natuurlijk is kledij die nat mag worden, best aangeraden
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Peter Janssens op het nummer 0479 67 19 08 of door hem te mailen op peter.janssens@vebes.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 16,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 20,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 12,00 euro. Derden betalen 4,00 euro extra.

Plaats: Paviljoen in het Prinses Charlottepark, Gasstraat 34, LOKEREN

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘210916’.

Peter Janssens (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0479 67 19 08