Wandeling met gids in domein de Averegten

Heist-op-den-Berg, woensdag 20 oktober 2021

Dit prachtige domein is de moeite waard om te bezoeken onder leiding van een ervaren natuurgids die ons meeneemt in de geheimen van de plaatselijke fauna en flora.Na deze inspirerende wandeling krijg je de mogelijkheid om even op rust te komen en een dagschotel te eten in het boshuisje. Deze dag-schotel is natuurlijk momenteel nog niet gekend, dus dit wordt voor ie-dereen nog even een verrassing.
We bieden deze rondleiding samen met de dagschotel en een drankje aan voor de zeer leuke prijs van 15 euro. Voor zij die enkel de rondleiding willen meemaken bedraagt de prijs 5 euro. Hou er wel rekening mee dat we vanuit het station van Heist-op-den-Berg met een belbus naar het domein moeten. Ook de terugweg zal met de belbus zijn. Deze bussen moeten we vooraf reserveren en kunnen we enkel aanbieden op de tijden dat wij met de groep ons verplaatsen.
Wij vertrekken in groep vanaf Antwerpen-Centraal. Daar spreken we ten laatste af om 9.10 uur onderaan de grote trap in de lokettenhal.
We nemen de belbus om 10.15 uur aan het station van Heist-op-den-Berg. De rondleiding begint om 11.00 uur. Deelnemers die rechtstreeks naar het domein gaan, vragen we of ze eventueel enkele leden en hun begeleiders aan het station willen oppikken. Op deze manier kunnen er meer deelnemers mee. De belbus is beperkt in het meenemen van aantal personen. Als je dit wilt doen, laat dan zeker iets weten aan Bart of Peter. Om 16 uur pikt de belbus onze groep terug op.
Inschrijven doe je bij Peter Janssens op het nummer 0479 67 19 08 of via peter.janssens@vebes.be

  • rondleiding plus dagschotel
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 15,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 18,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 11,25 euro. Derden betalen 3,75 euro extra.
  • enkel rondleiding
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 5,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 6,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,75 euro. Derden betalen 1,25 euro extra.

Plaats: Provinciaal domein de Averegten, Boonmarkt 4, Heist-op-den-Berg

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘211020’.

Peter Janssens (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0479 67 19 08