Vakantie naar Houffalize VOLZET!

HOUFFALIZE, zondag 17 oktober 2021

Hopelijk loopt het coronavirus op zijn laatste beentjes, zodat we kunnen dromen van een mooie herfstvakantie. Naar jaarlijkse gewoonte hebben we een reis met prachtige uitstappen gepland vanuit het Vayamundo-hotel Ol Fosse d’Outh in Houffalize.
Zo gaan we tweemaal naar het Groothertogdom Luxemburg: één dag naar Vianden, waar we het kasteel bezoeken; een andere dag naar Asselborn, waar je naar keuze kunt wandelen of een duizendjarige watermolen bewonderen. In Francorchamps nemen we een kijkje achter de schermen van het F1-circuit: we verkennen de paddocks, de persruimte en het podium waarop de grootste racepiloten al heb-ben gestaan. Op de terugweg naar huis stoppen we nog in Borgloon, om alles te weten te komen over fruit en de verwerking ervan.
Wil je meer weten, vraag dan het volledige programma aan bij Luc op het mailadres vermaere@hotmail.com.
We boekten de periode van 17 tot 21 oktober, maar bij grote belang-stelling wordt ook de periode van 3 tot 7 oktober voorzien.
Opgelet: we weten nog niet wat de coronamaatregelen in oktober zullen zijn, maar vermits dit een groepsreis is, vragen we aan alle niet-ingeënte deelnemers om een negatieve coronatest (maximaal 72 uur oud) voor te leggen.
Prijs: 480 euro per persoon; met gevraagde begeleider: 640 euro. De gevraagde begeleider betaalt 320 euro. Een eenpersoonskamer kost 60 euro meer. Inbegrepen: luxe-autocar Verhoeven, volpension met dranken (ook bij uitstappen), inkomgelden, fooien gidsen, VeBeS-reisbegeleiding.
Inschrijven kan vanaf 10 mei door een voorschot van 100 euro (160 voor een eenpersoonskamer) te storten op BE09 8601 1137 3257 van VeBeS-vakanties, met mededeling ‘Houffalize’.
Houd het gezond. Tot in Houffalize!

Plaats: Hotel Ol Fosse d'Outh, HOUFFALIZE

Vermaere Luc (VeBeS Vakanties)
SOS-nummer: 0496 74 55 88