wandeling park van Brasschaat

BRASSCHAAT, zaterdag 22 mei 2021

Winter is coming… zo wilden we in november-december beginnen om deze leuke wandeling in het Park van Brasschaat aan te kondigen. Maar door Corona zitten we reeds in de lente. Maar ook dan geldt dezelfde regel. Een aangename wandeling, hopelijk dan in een deugddoend lentezonnetje, kan echt deugd doen. Daarna kun je gezellig met een frisse pint of iets anders dat je opkikkert, neervleien in de zetel.
De volledige afstand van deze mooie wandeling is 8 kilometer. Onderweg houden we halt aan de Melkerij, indien deze terug open mag afhankelijk van de coronapandemie, waar we even kunnen genieten tijdens een gezellige babbel.
De focus ligt op gezelligheid. Deze toegankelijke wandeling stappen we dan ook aan een rustig tempo. Je kunt twee datums kiezen om deze wandeling mee te stappen. Ofwel zaterdag 6 februari ofwel donderdag 18 februari.
We verwachten onze deelnemers onderaan de grote trap in de inkomhal van Antwerpen-Centraal om ten laatste 9.00 uur. Vanaf daar gaan we in groep naar het premetrostation en nemen we de tram om uiteindelijk in Merksem over te stappen op bus 640 of 642 richting Brasschaat. Aan de kerk op het kruispunt van de Bredabaan met de Miksebaan stappen we af.
Deelnemers die rechtstreeks komen, verwachten we eveneens aan de halte kerk Brasschaat Centrum, Bredabaan 381 om ten laatste 10 uur.
Inschrijven is verplicht en doe je bij Christiane op het nummer 0473 47 39 49 of door haar een mail te sturen op chris.bras@icloud.com. Laat bij inschrijving zeker weten op welke datum je bij onze wandeling wenst aan te sluiten.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 4,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 5,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,00 euro. Derden betalen 1,00 euro extra.

Plaats: Park van Brasschaat, Miksebaan 10-12, BRASSCHAAT

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘210522’.

Christiane Braspenning (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0473 47 39 49