Crea atelier: bloemstuk met Inge Fraeyman

JABBEKE, woensdag 19 mei 2021

De lentezon doet ons weer opfleuren. Bloemen bloeien en tonen zich van hun mooiste kant. En VeBeS heeft lentekriebels. Voel jij ze ook?
Wat is het lang geleden dat we onder de deskundige leiding van Inge en haar moeder een bloemstukje maakten. Dankzij het feit dat we nu samenwerken met het Oog@telier, biedt VeBeS deze activiteit opnieuw aan. Hoeveel mensen er die dag zullen kunnen deelnemen, hangt natuurlijk af van de maatregelen maar wie eerst inschrijft, kan zeker aanwezig zijn om met een mooie creatie naar huis te gaan.
Inge legt alles haarfijn uit. Eerst krijg je een voorbeeld van het bloemstuk te zien of te voelen. Daarna gaat iedereen stap voor stap aan de slag. Zelfs wie minder handig is, gaat zeker ook met een pronkstuk huiswaarts!

Ondertussen gaat deze activiteit al een paar jaar door. Er heerst steeds een gezellige sfeer. Dit keer zal dat niet anders zijn, ook al houden we ons aan de maatregelen.
- Als je inschrijft, geef je ook door of je met een andere deelnemer nauwere contacten hebt. Met die persoon kan je korter bij elkaar zitten, de deelnemers zullen op de nodige afstand van elkaar plaatsnemen.
- We starten met onze handen te ontsmetten. Tijdens de activiteit houdt iedereen het mondmasker aan. Enkel tijdens het koffiemoment kan het natuurlijk af. Hiermee geven we aan elkaar aan dat we ieders gezondheid belangrijk vinden.

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan snel in! Hier volgt nog praktische informatie:
Wie begeleiding wil vanuit het station Brugge, geeft dit door bij inschrijving. We verwachten je dan om 13.10 uur aan de praatpaal in de lokettenhal. Vanuit Kortrijk neem je de trein om 12.16 uur.
Als je met het openbaar vervoer terug huiswaarts gaat, breng je een grote draagtas mee. Je wil je gemaakte pronkstuk toch ongeschonden thuis krijgen, niet?
We starten met ons werkje om 14 uur. Als het afgewerkt is, genieten we van een koffie met iets lekkers. We maken nog een foto van de verschillende bloemstukjes.
O ja, het aantal deelnemers is beperkt. Wie eerst betaalt, is eerst ingeschreven!

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: Blindenzorg Licht en Liefde, Oudenburgweg 40, JABBEKE

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 14 mei op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘210519’.

Dank je om alle namen voor wie je betaalt op te nemen bij de mededeling.
Kom je ook eens proberen of ben je er graag opnieuw bij? Ons huis zal er na 19 mei opnieuw een stuk vrolijker uitzien.
Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24