DisABILITY Filmfestival: film 'Katutu, de blinde van het eiland' met audiodescriptie (online)

LEUVEN, zaterdag 08 mei 2021

Dominica is een jong meisje dat naar school gaat op de missie. Haar dierbaarste vriend is Katutu, een oude blinde man die buiten de maatschappij leeft en het leven somber inziet, maar troost vindt in het bezoek van Dominica. Ze is ervan overtuigd dat Katutu weer gelukkig zal worden als hij zich laat bekeren, maar die wil daar niks van weten. Hij heeft al te veel meegemaakt om nog te geloven in het goede. Wanneer Dominica aangevallen wordt door een krokodil en niet meer gered kan worden heeft ze een opmerkelijke laatste wens: dat Katutu zich bekeert tot het christendom.
Met deze vertoning koppelen we voor het eerst een historisch luik aan het filmfestival. De voorstelling begint om 16 uur.

Jammer genoeg besliste het overlegcomité dat er momenteel nog geen versoepelingen kunnen worden toegestaan voor de culturele sector. Dat betekent dus dat we jammer genoeg geen fysieke activiteiten zullen kunnen laten plaatsvinden tijdens de week van 3 tot en met 8 mei.
Omwille van de Coronacrisis worden de films dit jaar live gestreamd. Wie zich inschrijft voor een online vertoning (live stream) zal een registratiebewijs ontvangen. De dag voor de vertoning zal opnieuw een e-mail worden verstuurd. Deze mail zal de link bevatten waarop je moet klikken om de livestream van bij jou thuis bij te wonen.
Deelname is gratis maar inschrijven vooraf is verplicht. Voor alle info en reservering kun je surfen naar https://www.disabilityfilmfestival.be/nl/.

Plaats: livestream, LEUVEN

Heb je nog vragen, geef dan een seintje aan Doreth: tel. 016 50 08 26 of mail naar doreth@proximus.be

Doreth Swinnen (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00