DisABILITY Filmfestival: Optreden Daisy Opdebeeck (online)

LEUVEN, vrijdag 07 mei 2021

Al van jongs af aan is Daisy gepassioneerd door piano en zang en heeft ze tal van covers gebracht, maar ook eigen liedjes geschreven. Ze heeft al heel wat optredens verzorgd, zowel solo als met een band. Vorig jaar veroverde ze Vlaanderen met haar deelname aan Belgium’s got talent, en verdedigde ze ons land op het Songfestival for the Blind, waar ze de finale haalde. Daisy werd geboren met een genetische afwijking aan de ogen, die haar voor bijzondere uitdagingen heeft geplaatst. Maar hoe groot of hoe klein haar podium ook is, Daisy staat er steeds bruisend van zelfvertrouwen en met een dijk van een stem.
Je kunt deze livestream bekijken vanaf 21 uur.

Jammer genoeg besliste het overlegcomité dat er momenteel nog geen versoepelingen kunnen worden toegestaan voor de culturele sector. Dat betekent dus dat we jammer genoeg geen fysieke activiteiten zullen kunnen laten plaatsvinden tijdens de week van 3 tot en met 8 mei.
Omwille van de Coronacrisis worden de films dit jaar live gestreamd. Wie zich inschrijft voor een online vertoning (live stream) zal een registratiebewijs ontvangen. De dag voor de vertoning zal opnieuw een e-mail worden verstuurd. Deze mail zal de link bevatten waarop je moet klikken om de livestream van bij jou thuis bij te wonen.
Deelname is gratis maar inschrijven vooraf is verplicht. Voor alle info en reservering kun je surfen naar https://www.disabilityfilmfestival.be/nl/.

Plaats: livestream, LEUVEN

Heb je nog vragen, geef dan een seintje aan Doreth: tel. 016 50 08 26 of mail naar doreth@proximus.be

Doreth Swinnen (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00