Zwemmen

GENT, maandag 14 juni 2021

Vanaf september gaan we samen met BOAS elke maandagavond, van 19.00 uur tot 20.00 uur, zwemmen in het revalidatiezwembad van UZGent. BOAS is een zwemclub voor mensen met een beperking. Ze staan open voor iedereen, van jong tot oud, van recreatieve zwemmer tot topzwemmer. Geen enkele beperking wordt uitgesloten.

Dit zwembad heeft lekker warm zwembadwater en heerlijk warme douches. Tijdens iedere les is er voor de jongsten en voor de ouderen een aangepaste leer/spel-training voorzien, aangepast aan ieder zijn niveau en beperking. Er is altijd de mogelijkheid om vrij te zwemmen. Deze lessen zijn toegankelijk voor mensen met een rolwagen of een blindengeleidehond. Ook persoonlijke begeleiders zijn welkom.
Er is geen zwemervaring vereist. Ook kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom.

Momenteel is er geen begeleiding van en naar het zwembad voorzien. Indien nodig wordt er echter wel samen naar een mogelijke oplossing gezocht.
De zwemlessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties.

Er is een mogelijkheid om 3 maal gratis een proefles te volgen. Je kunt instappen tijdens het sportjaar wanneer je wilt.
Wil je blijven komen, dan betaal je een prijs per sportjaar van begin september tot eind augustus.
Deze prijs is inclusief: 10,00 euro waarborg voor toegangsbadge, toegang zwembad, beschikbaar pedagogisch leermateriaal, professionele begeleiding van trainers en begeleiders, aansluiting sportfederatie en volledige verzekering voor lichamelijke letsels.

Gelieve te verwittigen als je eens NIET kan komen!

Leden en kinderen betalen elk 125,00 euro. Begeleiders betalen 100,00 euro.

Plaats: UZ K7 Revalidatiecentrum, De Pintelaan 185, GENT

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 7 juni op 09 292 40 80 of via e-mail oost-vlaanderen@vebes.be. Je betaalt ter plaatse.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!

Johan Desmet (bestuur Oost-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0496 62 91 07