Leesclub: Duizend schitterende zonnen door Hosseini Khaled (digitaal)

, woensdag 13 januari 2021

Doordat de vorige leesclub niet doorgegaan is wegens annulatie van de activiteiten door COVID-maatregelen, herhalen we deze leesclub het boek die voorzien was de laatste leesclub.

Tegen de achtergrond van Afghanistan vanaf 1960 tot nu (vooral de roerige tijden van de Sovjet-overheersing en de Taliban-dictatuur) ontrollen zich de levens van twee vrouwen.
Het boek kan aangevraagd worden bij de Luisterpuntbibliotheek op 02 423 04 11 of via uitleen@luisterpuntbibliotheek.be en heeft als Daisy-boeknummer 8663.

Om zeker te zijn dat de leesclub deze keer wel kan doorgaan, hebben we ervoor gekozen om deze online te laten doorgaan. Intussen hebben we al wat ervaring hiermee door online te vergaderen en dit loopt goed. Na inschrijving krijg je van Céline een e-mail met daarin een link waarop je de dag zelf kan klikken. In dat geval volg je de leesclub online via jouw computer. Indien je geen computer hebt, kan je zeker ook deelnemen. In dat geval stuurt Céline een telefoonnummer met een code. Je kan dan met je telefoon inloggen en alsnog de leesclub volgen.

Tijdstip: we starten de leesclub om 14u.

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 11 januari op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be.

Hopelijk tot op onze eerste digitale leesclub!

Kristien De Man (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24