Verse klaaskoeken bakken

KORTRIJK, dinsdag 24 november 2020

De periode van Sinterklaas zit eraan te komen. Als ik aan Sinterklaas denk, denk ik niet alleen aan de cadeautjes, het bezoek van de Heilige man, maar denk ik vooral aan verse klaaskoeken met lekkere warme chocolade.
Velen van ons gaan de klaaskoeken bij een bakkerij halen, maar wist je dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is om deze zelf te bakken?
Frieda, vrijwilliger in het Oogatelier en mama van Annelore, bakt jaarlijks de klaaskoeken zelf. De moment om aan te leren hoe je dit moet doen en vanaf dat moment jaarlijks uit te pakken met verse gebakken klaaskoeken.
Uiteraard kunnen we na de activiteit genieten van een klaaskoek met warme chocomelk, zoals het hoort.

Praktisch:
De activiteit begint in het Oogatelier om 9.30 uur.
Wie met het openbaar vervoer komt, kan vanuit het station bus 2 nemen richting Lange Munte om 9.10 uur. Je stapt af aan de bushalte Sint-Pauluskerk, daar kom je toe om 9.25 uur. Daarna wandel je op het Lange Munteplein naar het Oogatelier. Wie begeleiding nodig heeft vanaf de bushalte, kan ons dit laten weten en dan komen we je opwachten om naar het Oogatelier te begeleiden.
Wie graag opgewacht wil worden aan het station om samen de bus te nemen richting het Oogatelier, laat dit bij inschrijving ook weten. Je wordt dan verwacht om 8.50 uur aan de praatpaal in de lokettenhal.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 5,00 euro.

Plaats: Oogatelier, Lange Munteplein 7/8, KORTRIJK

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 20 november op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je betaalt ter plaatse.

Geniet van deze gezellige periode!
Tot dan.

Céline Vandekerckhove (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0478 96 28 55