Seniorennamiddag met Günther Neefs, Connie Neefs, Patrick Onzia e.a. (AFGELAST)

PELT, maandag 23 november 2020

Als de geldende coronaregels het toelaten, zal ook dit jaar het Senioren-feest van Pelt plaatsvinden. En voor deze veilige editie nodigen VeBeS Limburg en CC Palethe je weer graag uit.
Zoals gebruikelijk worden er voor ons plaatsen gereserveerd. Volgens de huidige afsstandsregels zullen we in kleine groepjes aan aparte tafeltjes zitten, want de zaal is omgebouwd tot een gezellig cultuurcafé. Tegen betaling kun je een drankje nuttigen aan tafel vóór, tijdens en na de voorstelling. Onder de pauze krijg je koffie en taart en dit is wel bij de deelnameprijs inbegrepen.
De namiddag begint om 14 uur en eindigt rond 17.30 uur. Connie Neefs is zoals altijd de charmante gastvrouw. Samen met pianist Eric De Vos en showballet Generation Next vormt zij de basis van het seniorenfeest.
Voor de humoristische noot zorgen Daisy Thys en Patrick Onzia. Samen brengen ze hilarische sketches. De Bulgaarse Emilia Kirova zorgt als violiste en zangeres voor een wervelend spektakel met zigeunermuziek van onder meer Goran Bregovic.
Afsluiter van deze namiddag is Günther Neefs. Eindelijk staat hij eens samen met zijn tante Connie op het podium van Palethe. Als veelzijdig entertainer staat Günther garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe ten laatste om 13.45 uur. Jan wacht je daar op met de toegangskaarten. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Je zult begrijpen dat het voor ons in de huidige omstandigheden niet vanzelfsprekend is iemand voor je te vinden. Vergeet ook je mondkapje niet. Je zult het ze-ker en vast nodig hebben.
De deelnameprijs bedraagt 8 euro, zowel voor leden als begeleiders. Om de cultuursector in deze moeilijke tijden een duwtje in de rug te geven laten we deze keer de kortingen achterwege. Mocht het senioren-feest onverhoopt toch niet doorgaan, dan krijg je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

Let op! Wegens de gereserveerde plaatsen kun je maar tot uiterlijk vrijdag 16 oktober inschrijven. Dat kan bij Linda Merken op 011 87 39 78 of Jan Niesen op 0473 50 33 30 of via e-mail: jan.niesen@vebes.be.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 8,00 euro.

Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, Overpelt, PELT

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 16 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘201123’.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30