Judo (reeks1) (AFGELAST)

Heverlee, vrijdag 18 september 2020

VeBeS Oost-Vlaams-Brabant organiseert in samenwerking met Ann Steenenbruggen tweemaal vijf initiatielessen judo. Ann heeft al veel ervaring met mensen met een handicap en gaf ook al judo aan blinden en slechtzienden. Dankzij verschillende instanties die dit project mee financieel ondersteunen, kunnen we jou deze unieke kans bieden.
Ann schrijft: “Judo is een sport waarbij je je hele lichaam gebruikt. Judo is goed voor lichaam en geest! Judo leert je vallen en opstaan, maar ook zelfvertrouwen kweken. In judo draait het om respect voor de ander en voor jezelf. Basismotto bij judo is voorspoed en algemeen welzijn door maximale doeltreffendheid bij een minimale inspanning. In deze proeflessen maken wij kennis met judo, leren we veilig vallen en onze grenzen verleggen.”
Judo is een sport die je per twee beoefent, een vriend/begeleider meenemen mag altijd! Maar je begeleider is niet verplicht om deel te nemen en hoeft dan ook niet te betalen. Voorzie gemakkelijke sportieve kledij. Een judojas (uwagi) krijg je ter plaatse van de lesgeefster.
Plaats: ‘t Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee. Voor reeks 1 verzamelen we om 15.50 uur in de wachtzaal van De Lijn. We nemen dan samen de bus naar zaal ‘t Celestijntje. Ga je rechtstreeks, dan verwachten we je om 16.30 aan de ingang van het ‘t Celestijntje.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 15,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 18,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 11,25 euro. Derden betalen 3,75 euro extra.

Plaats: 't Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 28 augustus op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘200918’.

Kom gerust eens proberen, je zult verrast zijn! Meld bij inschrijving welke reeks je kiest en of je al dan niet bij de groep aansluit vanaf het station Leuven. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Fleur Van Liefferinge en Dany Putteman (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00