Charmevakantie in Izola aan de Sloveense Riviera i.s.m. Kamaan Reizen (AFGELAST)

Slovenië, zondag 24 mei 2020

VeBeS, Kamaan Reizen en het San Simon Resort bezorgen je een droomvakantie voor alle zintuigen. Een vakantie naar de smaak van mensen die houden van een beetje luxe en totale ontspanning op een prachtige locatie. Ideaal voor mensen die ontspanning interpreteren als: een minder bekende streek ontdekken, cultuur opsnuiven onder leiding van een deskundige Nederlandstalige gids, relaxen, … Tijdens deze vakantie zal elke dag aanvoelen als een zondag!
Slovenië ligt tussen Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Na het uiteenvallen van Joegoslavië is dit jonge land sinds 1991 onafhankelijk. In 2004 kwam het bij de Europese Unie. Het land heeft verschillende spectaculaire landschappen: Alpentoppen in het noorden, wijngebieden, de Pannonische laagvlakte en een kustlijn met mooie stadjes langs de Adriatische Zee, een Riviera boordevol Italiaanse invloeden. Je vindt hier steden zoals Izola, Portoroz en Koper, natuurlijk met een heerlijk mediterraan klimaat. Het Venetiaanse Izola ligt op een schiereiland in zee.
Hotel San Simon Resort is een aangenaam hotelcomplex in een mooi aangelegd park in een groene, mediterrane omgeving. Het bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw van driesterrenkwaliteit en nog enkele andere bijgebouwen van driesterrenkwaliteit. Wij opteerden uiteraard voor viersterrenkamers. Het hotel ligt op ongeveer 100 meter van het strand, op loopafstand van winkels, bars en restaurants en op onge-veer 1 kilometer van het centrum van Izola.
Faciliteiten: receptie, centrale wifi in het hoofdgebouw, lounge, lift in het hoofdgebouw, overdekt zwembad met zeewater, animatie (wekelijks dansavond met livemuziek), bar en restaurant, speeltuintje, mini-golf, tennisbanen, wellness met massage, sauna’s en schoonheidssalon (extra te betalen).
Prijzen:
- basisprijs: 966 euro per persoon, op basis van verblijf in een dubbele kamer in halfpension
- VeBeS-leden met begeleider: 1.288 euro (= plus 1/3 voor begeleiding)
- begeleiders: 644 euro (= min 1/3, betaald door de persoon die jij begeleidt)
- toeslag eenpersoonskamer: 195 euro
- toeslag voor niet-leden: 60 euro
Inbegrepen: heen- en terugvlucht tussen Brussel en Ljubljana met Adria Airways op comfortabele uren (heenvlucht om 9.50 uur en aan-komst terugvlucht in Brussel om 19.10 uur – onder voorbehoud), logies in moderne kamers met twee eenpersoonsbedden of een twee-persoonsbed, haardroger, balkon, tv, airconditioning, toilet, douche of bad, uitgebreid ontbijt en diner in buffetvorm, Nederlandstalige gids van dag 1 tot dag 8, toeristentaks, service- en administratieve kosten, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid via VeBeS, alle fooien voor chauffeurs en gidsen, drie mooie uitstappen, VeBeS-reisbegeleiding.
Een bezoek aan enkele kuststadjes, de mooie hoofdstad Ljubljana, de Postojnagrotten en de lippizanerpaarden behoren tot de mogelijk-heden.
Niet inbegrepen zijn de facultatieve uitstappen. Een annulatieverzekering kun je voor een bedrag van 30 euro afsluiten via VeBeS en Kamaan Reizen.

Inschrijven en betalen kan vanaf maandag 11 november 2019 tot en met 31 januari 2020 of zolang de voorraad strekt, door overschrijving van een voorschot van 150 euro per persoon met mededeling ‘Slovenië 1’ of ‘Slovenië 2’ en het doorsturen van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier. Het formulier en de uitgebreide reisbrochure kun je opvragen bij een van de vakantieverantwoordelijken.

Contactpersonen:
Yvette Vervoort, 03 665 12 56 en 0468 26 05 26
Monique Van Vooren, 0479 24 89 51 of 050 36 20 99,
charmevakantie@vebes.be

Yvette en Monique (VeBeS Vakanties)