café 't Derde

Antwerpen, vrijdag 17 januari 2020

Vanaf vrijdag 17 januari starten we met ons nieuw café in de Durletstraat, je vertrouwde vlaamsoogpunt in Antwerpen. Elke derde vrijdag van de maand ben je op de derde verdieping welkom van 13 uur tot 16 uur. Je wipt gewoon binnen wanneer je zin hebt, ook al is dat om 15 uur voor nog snel een drankje en een babbel. Onze openingsdag staat dan ook in het thema ‘drie’. Er zijn drie trippel-bieren in aanbieding en voor de NA-ers is er een vruchtencocktail met drie soorten fruit. Ook de muziek staat in het kader van ‘drie’.
Laat je voor de rest verassen. Hoe meer volk, hoe liever en je hoeft niet in te schrijven, als je gewoon op café gaat, is dat immers ook niet nodig.
De volgende ‘Café ‘t Derde op vrijdag 21 februari staat alvast in het teken van de valentijnsmaand en de winter. Dan mag je je komen verwarmen met een glühwein of misschien heb je liever een door Amor verzonnen liefdesdrankje. In maart staat popcorn muziek in de kijker. Café ’t Derde verwelkomt heel graag onze vrijwilligers, niet om te komen helpen, maar gewoon om met ons gezellig op café te gaan.
Kom zeker eens langs! Mensen die niet alleen in de Durletstraat geraken, kunnen we wel helpen. Bel daarvoor naar Eric op 0478 33 13 20 of mail naar eric.van.damme@vebes.be. Je mag ook contact opnemen met Lesley op 0486 84 48 87 of mailen naar lesdeceulaer@gmail.com.
Heel graag tot dan.
Bestuur VeBeS Antwerpen.

Plaats: vlaamsoogpunt Antwerpen, Durletstraat 43, Antwerpen

Eric Van Damme (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 33 13 20