Slisse & Cesar (MAX 10)

Scherpenheuvel, donderdag 20 februari 2020

Het iconische komische duo Slisse & Cesar verrijst in het theater. Regisseur Stany Crets kon aan de slag met niemand minder dan Sven De Ridder en Warre Borgmans die in de huid kruipen van deze legendarische personages. Men brengt hiermee opnieuw een klassieker op de meest authentieke manier. Je ziet tegenwoordig niet veel voorstellingen meer met een groot aantal acteurs op scene. Alleen daarom al is dit een fantastisch avontuur en de moeite om te komen kijken.
Samenvatting van het theaterstuk: Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo gegoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tineke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Slisse wordt gedwongen aan Cesar te vertellen dat hij niet langer welkom is...
Acteurs: Warre Borgmans, Sven De Ridder, Greet Rouffaer, Leen Dendievel, Dirk Lavrysen, Maarten Bosmans, Vicky Florus, Joyce Buellens, Juan Gerlo en Pieter Casteleyn.

De verplaatsing is met wagens, omdat het een avondvoorstelling is. Vervoer is per kilometer te betalen.
Kom je met de wagen en ben je bereid om nog mensen mee te nemen, laat dit dan weten bij je inschrijving.
Kom je rechtstreeks naar CC Den Egger gelieve dan om 19.15 uur aanwezig te zijn in de inkomhal. De kaarten hebben wij al in ons bezit.
Tijdens de pauze heb je de mogelijkheid om op eigen kosten iets te drinken.

Leden betalen 20,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC Den Egger, August Nihoulstraat 74, Scherpenheuvel

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 10 januari op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘200220’.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt dus schrijf snel in.

Dany Putteman (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00