Kookles 'Dagelijkse Kost' (AFGELAST)

Brugge, vrijdag 29 mei 2020

Iedereen is welkom om samen te koken en daarna het resultaat te proeven. Met deze reeks richten we ons op niet al te moeilijke gerechtjes, waardoor je deze zeker voor je huisgenoten kunt klaarmaken. Ook zij die nog niet kunnen koken, kunnen zich hiervoor inschrijven. Magda staat opnieuw klaar om met een groepje van minimum 3 tot maximum 6 deelnemers leerrijke en smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten klaar te maken waarvan we het resultaat meteen samen kunnen proeven. Tussendoor en op het einde doen we met z'n allen de afwas, zetten alles terug netjes in de kasten en laten de ruimte proper achter.

We voorzien 5 les vrijdagnamiddagen die samen één reeks vormen en elk om 13.30 uur starten. Je betaalt dus voor de volledige reeks van 5 lessen. Indien je één of meerdere lessen niet kan komen kan je bijgevolg geen geld recupereren. Wat je wel kan en mag doen is zelf zorgen voor een vervang(st)er, liefst is deze persoon ook een VeBeS lid natuurlijk. Jullie regelen de monaiteire kant ondeling. Het is dus van groot belang voor jezelf om de voorziene data eens goed op voorhand te checken met je eigen agenda vooralleer je inschrijft. Let wel op dat in de maanden mei en juni de kookles niet valt als naar gewoonte op de eerste vrijdag van de maand.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 75,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 94,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 56,00 euro. Derden betalen 19,00 euro extra.

Plaats: Leskeuken Hof van Watervliet lokaal 12, Oude Burg 27, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 29 januari op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘200207’.

Bedankt om in de mededeling de namen voor wie je betaalt op te nemen.
Veel kook- en eetgenot met een gezellige babbel over de nieuwe kookervaring.

Juliaan Wijckmans (bestuur West-Vlaanderen)