Ledenbijeenkomst in restaurant The Rambler (MAX 30 dlnmrs)

Gent, zondag 08 december 2019

Vorig jaar hadden we dit gezellig feest gepland op een vrijdag en door het laag aantal inschrijvingen is dit niet doorgegaan. We opteren terug voor een gezellige bijeenkomst op een zondagmiddag. We gaan samen tafelen in het gezellig restaurant The Rambler. Deze bevindt zich rechtover het St Pieterstation, op de hoek van het Koningin Maria Hendrikaplein en de Koningin Elisabethlaan. Dus geen probleem om ons te vergezellen via het openbaar vervoer. Voor degenen die een chauffeur hebben, is parkeren in de Gentse straten gratis op zondag.

We verwachten jullie tegen 12 uur aan het restaurant. Wie begeleiding nodig heeft van aan de krantenkiosk te Gent-Sint-Pieters, vraagt dit bij inschrijving en komt om 11.45 uur naar de krantenkiosk.

Een cava of fruitsap is jullie verwelkomingsopwarmertje.
We schuiven aan tafel voor:
Een voorgerecht: opgevulde perzik met tonijn of een kaaskroket. Daarbij wordt er een broodje geserveerd
Een hoofdgerecht: een steak met frietjes en salade met peper-, of champignons- of bearnaisesaus naar keuze of de dagvis (slibtongetjes of kabeljauw) met frietjes en salade en overgoten met een witte wijnsaus of vegetarische schotel groentewokje met rijst. Als afsluiter wordt er een koffie met versnaperingen opgediend.'
Bij de inschrijving vermelden welk voorgerecht en hoofdschotel jullie verkiezen. Drank bij de maaltijd is voor eigen rekening.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: The Rambler, Koningin Maria Hendrikaplein 3, Gent

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 2 december op 09 292 40 80 of via e-mail oost-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8538 8722 4373 van VeBeS Oost-Vlaanderen met vermelding ‘191208’.

We hopen op een grote opkomst voor deze samenkomst met een lekkere maaltijd aan een democratische prijs.

Kristien Willems en Raf De Smet (bestuur Oost-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0491 22 69 39