Guido Belcanto in de Warande

Turnhout, zaterdag 12 oktober 2019

Drie decennia van liefde. Samen met zijn band ‘het Broederschap’ brengt Guido Belcanto nummers uit zijn dertigjarige carrière.
In 1989 verscheen ‘Op Zoek Naar Romantiek’, het debuutalbum van Guido Belcanto. Vlaanderen en Nederland maakten kennis met een zanger die in niets te vergelijken viel met alles wat er tot dan toe bestond. Waar kwam deze exotisch ogende figuur vandaan en hoe moest zijn muziek gedefinieerd worden? Drie decennia later kan nog steeds niemand de muziek en de mens in een vakje plaatsen. Met andere woorden, Guido Belcanto is een genre op zich!
Belcanto’s muziek klinkt tijdloos en zo is ook zijn thematiek: hij is zanger van liefde, lust en leed, de troubadour der gebroken harten, de apostel van de romantiek, een waarachtige zanger van het levenslied. Dertig jaren van een leven vol muziek en hartstocht. Veertien albums, stuk voor stuk meesterwerken die de tand des tijds doorstaan. Hoog tijd voor een overzicht van dit uitzonderlijke talent. Samen met zijn band ‘het Broederschap’ brengt Guido Belcanto nummers uit zijn dertigjarige carrière.
We verwachten je ten laatste om 19.45 uur in de inkomhal van de Warande. Een bestuurslid wacht je op met de tickets.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of via wynants.bart@gmail.com

Leden en kinderen betalen 21,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: Cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42, Turnhout

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘191012’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80