Toneelvoorsteling 'Viva Minerva'

Antwerpen, zondag 15 september 2019

In deze heerlijke nostalgische komedie – met onze vrijwilliger Gilbert Van Asselt in één van de hoofdrollen - dompelen we je onder in de wereld van ‘Radio Minerva’, de grootste vrije radio van ‘t Stad. We maken kennis met de presentatoren en hun entourage. Zo is er de Sinatra-fan ‘Richard Tielemans’ die zijn programma ‘For Ever Green’ wel heel serieus neemt. We maken ook kennis met ‘Eddy de Keyser’, presentator van het verzoekprogramma ‘Bel me, Schrijf me’ (met aan de telefoon zijn bazige vrouw Nicole). Dan hebben we ook nog Mon, de directeur van de radio, die alles in goede banen tracht te leiden, maar hierbij vaak de bal misslaat. Ivette, koffiedame van dienst (en met presentator-ambities), kruidt het geheel met een babbelzieke saus. Deze vrolijke bende krijgt gezelschap van een jonge knappe stagiaire journalistiek. Zij komt een tijdje het reilen en zeilen volgen bij de radio, met als uiteindelijke bedoeling een groot artikel in de Gazet. Ze verovert meteen de harten van de heren en zet Minerva danig op zijn kop. De dames zijn minder enthousiast, zeker als Valerie met het idee komt om ook ‘hippere’ muziek te draaien, om zo een jonger publiek aan te trekken. Bezwijken de heren of blijven de Evergreens, de oldies en de crooners heer en meester op Radio Minerva?
Wij verwachten je ten laatste om 14 uur aan de uitgang van het metrostation op de Groenplaats. Vandaar begeven we ons te voet naar het Noordteater. De acteurs starten de voorstelling om 15 uur.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk en voor ten laatste 22 augustus bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 15,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 18,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 11,25 euro. Derden betalen 3,75 euro extra.

Plaats: Noordteater Anwerpen, Sint-Nicolaasplaats 6, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190915’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87