Bezoek ZIEZO-Vlaanderen beursevent voor blinden en slechtzienden

Gent, zaterdag 27 april 2019

Ieder van ons weet dat de ZieZo-Vlaanderen beurs dit jaar opnieuw 3 dagen the place to be is voor mensen met verminderd zicht. Je vindt er informatie over hoe ze je verder kunnen helpen, welke hulpmiddelen er bestaan... Als je vragen hebt, ideeën of dromen, kun je daar vast terecht. Dit jaar heeft de ZieZo-Vlaanderen beurs plaats naast en tijdens de REVA beurs. Bij je lidkaart ontving je al 2 tickets. Deze zijn ook geldig voor de REVA, voor wie daar ook graag eens binnenloopt.
Vanuit Antwerpen reizen we samen per trein naar de beurs. We verzamelen in Berchem Station in de inkomhal om ten laatste 9.30 uur ter hoogte van de zitbanken aan de Panos. Verwacht aankomst op de beurs is enkele minuten na 11 uur. We laten je vrij om zelf de inhoud van je bezoek te bepalen.
VeBeS verzorgt bij deze editie van de ZieZo-Vlaanderen beurs een stand waar we je van harte welkom heten. Ontmoeting, rust en contact met ervaringsgenoten staat er centraal. We hopen jou ook te mogen ontmoeten. Daarnaast zet VeBeS zich in voor het onthaal van de bezoekers van ZieZo-Vlaanderen.
Natuurlijk kun je op de beurs ook iets eten en drinken. In ons magazine en op www.ziezovlaanderen.be vind je meer info en het programma van de verschillende workshops.
Als je graag in groep terugreist richting Antwerpen verwachten we je ten laatste om 16.30 uur aan de stand van VeBeS.

Plaats: Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, Gent

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 23 april bij Dorothea (Dorothy) op 0486 10 11 03 of via e-mail doro.db@telenet.be.

Wellicht voel je je aangesproken om mee deze interessante dag te beleven. Vergeet je tickets en je lidkaart niet!
Graag tot dan!

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03