Verkennen 't Zand

Brugge, donderdag 21 maart 2019

Zoals de Bruggelingen al weten, werd in het najaar van 2018 't Zand geopend. Het plein werd gerenoveerd, de fontein kreeg haar plaats in het Albertpark. Er werd aan onze doelgroep gedacht. Op 't zand werden ribbels aangelegd. Er wordt ook een geluidsbaken voorzien dat je zal verder helpen.
De voorzitster van de stedelijke adviesraad knutselde een voelplan in elkaar zodat mensen die dat willen het plein eerst op het gevoel en nadien ter plaatse kunnen verkennen.

De stedelijke adviesraad voorziet twee ogenblikken waarop je onder begeleiding 't Zand kan verkennen. Dat is op donderdag 21 maart om 14 uur of 17 uur. We worden eerst verwelkomt in Mijn Brugge. Daar verkennen we het plein op het voelplan, een knap knutselwerk van de voorzitster van de stedelijke raad. Daarna trekken we naar 't Zand zelf waar je het traject kan afleggen enkan ontdekken hoe je alle zijstraten kan bereiken.

We verzamelen respectievelijk om 13.45 uur of 16.45 uur aan de praatpaal in het station van Brugge. Samen wandelen we naar Mijn Brugge.
Heb je interesse? Schrijf je dan in via ons secretariaat. Deze activiteit is gratis.

Plaats: Huis van de Bruggeling (14 uur) of Mijn Brugge (17 uur), Frank Van Ackerpromenade 2, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 19 maart op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be.

Wil je je mobiliteit in Brugge vergroten? De stad en VeBeS heten je welkom. Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24