Moppen aan den toog in Zwaneberg

Heist-op-den-Berg, dinsdag 19 maart 2019

Tony Bell overleed in 2006 op 93-jarige leeftijd. Zestig jaar lang stond hij op de planken als moppentapper, zanger en acteur. In menig platenkast staat wel een lp van Tony Bell en iedereen kent wel een mop van hem.

Fokke Van Der Meulen, als moderator, Sven De Ridder en Brik Van Dyck als de 2 hoofdrolspelers/vertellers, schetsen in deel 1 het leven en werk van Tony Bell, doorspekt met sappige anekdotes, plezante fragmenten en goede grappen. Ook vertellen ze over de mop in het algemeen. Na de pauze worden er voluit moppen getapt. Alsof Tony zelf er weer bij is.

Fokke Van Der Meulen is uitbater van comedycafé The Joker. Deze ingeweken Nederlander is liefhebber van humor in de breedste zin van het woord. Van Bill Hicks en Richard Pryor over Freek de Jonge tot … jawel Tony Bell. Hij coacht eveneens verschillende comedians tijdens hun loopbaan.

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Als levende moppenencyclopedie is hij uiteraard fan van de koning der moppentappers.

Sven De Ridder voorstellen aan het grote publiek hoeft al lang niet meer. Wat weinigen weten is dat Sven als jonge artiest de grote Tony Bell nog persoonlijk gekend heeft.

Samen brengen deze 3 vrienden een eerbetoon aan deze ras-entertainer.
Deze vertoning gaat overdag door. Wij spreken ten laatste om 13.30 uur af in de inkomhal van het cultuurcentrum. Daar wacht één van onze bestuursleden je op met de tickets. De voorstelling start om 14 uur. Einde is voorzien rond 16 uur.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 9,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190319’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87