Toneel door 't Madeleintje: 'Ketchup & Sangria'

Sint-Kruis (Brugge), zondag 13 oktober 2019

't Madeleintje brengt dit jaar hun 20ste voorstelling. Ze hebben blijkbaar succes want ze bieden meer vertoningen aan dan andere jaren. Wij weten al dat ze kwaliteit bieden en gaan er dus opnieuw naartoe. Voor de voorstelling kan iedereen die dat wil het podium gaan verkennen. Zo kan je het stuk beter volgen.

Korte inhoud van het stuk:
We arriveren ergens aan de Spaanse kust waar in Juanito 's pensionnetje "Pension Maria" net een Vlaamse familie incheckt die gewend is naar Blankenberge te gaan.
Het idee om de zomervakantie nu eens niet in België door te brengen, is voor de familie een nog grotere uitdaging geworden dan verwacht. Om te beginnen blijkt dat zoon Johnny z'n vader - Alfred - heeft kunnen overhalen - zonder dat hij het wist - om hetzelfde hotelletje te boeken als Hélene, zijn ex-vriendinnetje.
Dit tot grote ergernis van Hélene's moeder - Chantal. Het blijkt duidelijk niet te klikken tussen de twee families. Alle gezinsleden - Nora, tante Els, en oma - geraken betrokken in de meest waanzinnige toestanden en tot overmaat van ramp doen Rosita, de Italiaanse dienstmeid, en een Duitse toerist - Fritz - er nog een schepje bovenop, terwijl Juanito alles in goede banen probeert te leiden.
Chaos om van te smullen.

We verzamelen aan de praatpaal in station Brugge om 13.30 uur en nemen de bus om 13.44 uur. Wie uit Kortrijk komt, kan de trein nemen om 11.58 uur. Wie rechtstreeks komt, wacht de groep op net binnen in de inkom. Je kaart is immers niet aan de balie af te halen, maar in het bezit van VeBeS. Gelieve dus niet zonder je kaart de zaal binnen te gaan.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 7,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 8,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 5,25 euro. Derden betalen 1,75 euro extra.

Plaats: Gemeenschapshuis Sint-Kruis, Moerkerkse Steenweg 190, Sint-Kruis (Brugge)

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 7 oktober op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘191013’.

Het is fijn dat je bij inschrijving meedeelt of je rechtstreeks of met de bus mee reist.
Ben jij er ook bij?
Kom die lachspieren maar verwennen! Ik ontmoet je graag!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24