Tope kletsen: uurwerken en andere voelbare en sprekende tijdsmeldingen (AFGELAST)

Brugge, donderdag 25 april 2019

In onze activiteitkalender die je eind vorig jaar ontving, zag je al dat we minder Tope Kletsen dan vorig jaar. De reden hiervoor is de lage opkomst die deze activiteiten met zich meebrachten. Toch hebben we ook een tweede aanpassing gedaan: we zullen jullie een deel laten ope kletsen over wat dan ook, maar daarnaast willen we een thema aanbrengen dat onze doelgroep kan aanbelangen. Wellicht putten we hiervoor regelmatig uit het aanbod van de hulpmiddelendienst. Toch hopen we dat ook jullie onderwerpen zullen aanbrengen. Feel free!

Onze eerste keer zal het gaan over de tijd lezen. Welke wekker, uurwerk,... gebruik jij om te weten hoe laat het is? Hoe wordt jij gewekt? Wat loopt bij jou goed hierrond of net niet? Kunnen we vragen beantwoorden, dan doen we dat graag. Lukt dit niet, dan nemen we ze mee om later met jou op terug te komen.

Verder zijn de gekende ingrediënten gebleven:
We verzamelen met wie dat wil aan het station om 13.30 uur. Wie rechtstreeks komt is welkom om ongeveer 14 uur. De verantwoordelijke komt van het station. Wie vroeger is, neemt zijn/haar plaatsje al in aan de voor ons voorziene groepstafel.
Zoals steeds kan je daar nuttigen uit de bar waar je trek in hebt, een koffie, thee, frisdrank, biertje, taart, pannenkoek,...

Plaats: Meersenhuis, Oostmeers 3, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 23 april op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be.

Wij hopen dat deze formule jullie aanspreekt. Ik zie ernaar uit ook jou te ontmoeten!
Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24