Bezoek ZIEZO-Vlaanderen beursevent voor blinden en slechtzienden

Gent, vrijdag 26 april 2019

Ik herinner me nog ons vorig bezoek aan ZieZo-Vlaanderen. VeBeS had er een mooie stand en op de beurs hing er een toffe sfeer. Ik kwam veel bekende mensen tegen, ideaal om eens bij te kletsen. Natuurlijk stak ik er ook veel op: de nieuwste snufjes in apparatuur, een workshop die boeiend was.

Ieder van ons weet dat de ZieZo-Vlaanderen beurs dit jaar opnieuw 3 dagen the place to be is voor mensen met verminderd zicht. Je vindt er informatie over hoe je geholpen kunt worden, welke hulpmiddelen er bestaan... Als je vragen hebt, ideeën of dromen, kun je daar vast terecht.
Dit jaar heeft de ZieZo-Vlaanderen beurs plaats naast en tijdens de REVA beurs. Bij je lidkaart ontving je al 2 tickets. Deze zijn ook geldig voor de REVA, voor wie daar ook graag eens binnenloopt.

Vanuit West-Vlaanderen zullen wij in groep de ZieZo-beurs bezoeken op 26 april.
We reizen met de trein. We verzamelen in Kortrijk in de lokettenhal om 9.05 uur en nemen samen de trein om 9.17 uur. Wie in Brugge wil vertrekken verzamelt om 9.15 uur in de lokettenhal en nemen samen de trein om 9.25 uur.
Misschien is voor jou met de trein reizen minder geschikt of zou je gewoon omdat het makkelijk is, liever met de wagen gaan. VeBeS is bereid vrijwilligers aan te spreken om vervoer met de wagen te doen. Wel vragen we je dan bij te dragen in de kilometerkost voor de verplaatsing. Als je ons snel laat weten dat je graag met de wagen naar de ZieZo-beurs wil, kijken we wat mogelijk is.

VeBeS verzorgt bij deze editie van de ZieZo-Vlaanderen beurs een stand waar we je van harte welkom heten. Ontmoeting, rust en contact met ervaringsgenoten staat er centraal. We hopen jou ook te mogen ontmoeten. Daarnaast zet VeBeS zich in voor het onthaal van de bezoekers van ZieZo-Vlaanderen.
Natuurlijk vind je op de beurs ook iets te eten en te drinken. In ons magazine en op www.ziezovlaanderen.be vind je meer info en het programma van de verschillende workshops.

  • Met de auto
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 10,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 12,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 7,50 euro. Derden betalen 2,50 euro extra.
  • Met de trein

Plaats: Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, Gent

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 23 april op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘190426’.

Wellicht voel je je aangesproken om mee deze interessante dag te beleven. Vergeet je tickets en je lidkaart niet!
Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24