Toneelvoorstelling 'De Geestige Gust'

Wiekevorst, zaterdag 08 december 2018

Verwacht je zoals de andere keren aan een hilarisch stukje hedendaags toneel, gebracht door één van de beste amateurgezelschappen uit de streek!
Fons, een bankbediende heeft een gezin met twee kinderen; een dochter die schoolmoe is en het liefst van al als huisvrouw door het leven wil gaan. Een zoon die op zijn vijfentwintigste nog nooit een seconde gestudeerd of gewerkt heeft. En dan zijn vrouw die, na jaren als moeder en vrouw, een beetje saai en voorspelbaar is. Dit alles verandert wanneer Fons zijn minderbegaafde broer in huis neemt. Deze heeft namelijk naar eigen zeggen een wonderlamp in zijn bezit. Als dan op een avond een telefoontje komt waar Fons zijn grote baas laat weten dat hij op bezoek komt, barst de hel los. De wonderlamp laat zijn krachten los en vervult wensen van de familie die niet zouden mogen vervuld worden. Dit alles zal een storm aan hilarische gebeurtenissen en onverwachte toevalligheden teweegbrengen waardoor de toeschouwers van hun stoel zullen vallen van het lachen. Een volledig nieuwe komedie die nog lang zal nazinderen.

Wij verwachten je aan de ingang om ten laatste 19.30 uur.

Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 10,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 12,50 euro. Begeleiders door ons aangesproken, betalen 7,50 euro.

Plaats: Zaal Sint Jan, Dalstraat 24, Wiekevorst

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 22 november bij Dorothea (Dorothy) op 0486 10 11 03 of via e-mail doro.db@telenet.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘181208’.

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03