Zomer BBQ

Kessel-Lo (Leuven), vrijdag 14 juni 2019

Net als de voorbije jaren willen wij je in juni uitnodigen voor een gezellige, lekkere barbecue. We trekken opnieuw naar de abdij van Vlierbeek. Binnen de muren van deze abdij staat, in een idyllische sfeer van pure stilte, een estaminet uit de goede oude tijd met de naam 'In den Rozenkrans'. In de jaren ’60 werd tijdens de opnamen van de televisiereeks ‘Wij Heeren van Zichem’ boven de deur in zwarte verf 'ESTAMINET
In den Rozenkrans' geschreven en die naam is sindsdien onveranderd gebleven. In de tuin van deze taverne houden wij onze barbecue. We zitten in een gezellige tent waardoor we geen hinder hebben van de andere gasten die de taverne bezoeken. De tent is voorzien van een houten vloer en is dus erg comfortabel!
Afspraak om 17.15 uur in de wachtzaal van het station van Leuven. We nemen gezamenlijk bus 2 om 17.28 uur tot de halte Gemeenteplein. Het is dan nog 300 meter stappen naar de taverne. Wie met de wagen komt verwachten we om 18 uur in de taverne. In de buurt heb je parkeergelegenheid (Molenstraat, Kortrijkstraat aan begraafplaats).
Het einde is voorzien om 21 uur zodat iedereen nog vlot thuis geraakt.
Bij de prijs inbegrepen: 3 stukken vlees, groenten, aardappelen, pasta, diverse sausjes en brood. Drank is voor eigen rekening. Indien je geen vlees eet, gelieve dit bij je inschrijving te vermelden zodat we een vegetarisch alternatief kunnen voorzien.

Meld bij je inschrijving ook of je al dan niet aansluit bij de groep aan het station van Leuven.
Samen maken we er een leuke avond van, breng je breedste glimlach en goed humeur mee en wij zorgen voor de rest.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: Taverne 'In de Rozenkrans', Abdij Vlierbeek 14, Kessel-Lo (Leuven)

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 24 mei op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘190614’.

Bestuur Oost-Vlaams-Brabant
SOS-nummer: 0476 65 34 00