Damesweekend 'Goed gevoel'

Gent, vrijdag 17 mei 2019

Sinds dit jaar is er een nieuwe werkgroep voor het damesweekend van VeBeS. Ze bestaat uit drie levensgenieters: Ann Van Gils, Léticia Larangé en Lesley De Ceulaer. We hebben getracht een weekend in elkaar te steken met voor elk wat wils. Verblijven doen we in hostel De Draecke, in het bruisende centrum van Gent.
Op vrijdag word je vanaf 16 uur ontvangen in het hostel. Kamers en beddengoed worden verdeeld. Om 17 uur volgt de verwelkoming met aperitief. Het ‘goed gevoel’-weekend kan starten! Om 18.30 uur schuiven we onze voetjes onder tafel voor een heerlijk driegangenmaal. Vanaf 20 uur maken we nader kennis met elkaar. Het geeft pas echt een goed gevoel te weten met wie je het weekend gaat doorbrengen!
Op zaterdag ontbijten we om 8.30 uur. Daarna kun je kiezen voor
een workshop linedance of een bezoek aan het Gravensteen. Tijdens de workshop leer je op een gezellige manier enkele basispassen voor beginners en waar geen partners voor nodig zijn. Als je benieuwd bent naar deze Amerikaanse dansvorm, schrijf dan zeker in! De aangepaste rondleiding in het prachtige Gravensteen, vlakbij ons hostel, gebeurt door een professionele gids.
Na het middagmaal (12.30 uur) heb je om 14 uur de keuze tussen zalig relaxen in een subtropisch zwembad met sauna of op ontdekkingstocht gaan in de talloze winkels van Gent. Om 18.30 uur laten we ons verrassen met een lekker driegangenmenu. Om 20 uur volgt een workshop gezichts- en handverzorging. Elke dame krijgt graag een complimentje omdat ze er goed uitziet. Tijdens deze workshop krijg je tips om je huid te doen stralen. Die gaan we toepassen! Ons hostel bevindt zich in het bruisende stadscentrum en Gent heeft tal van gezellige cafeetjes. Wie wil, kan met ons nog een stapje in de wereld zetten.
Op zondag ontbijten we terug om 8.30 uur. Om 10 uur gaan we met een privéboot en gids Gent verkennen vanop het water. Bij het aperitief om 12 uur bespreken we het verloop van het weekend. De lunch volgt om 13 uur. Rond 15 uur keren we huiswaarts, met mooie herinneringen en vooral een goed gevoel!
Mogen we vragen dat je bij inschrijving doorgeeft aan welke activiteiten je op zaterdag wilt deelnemen? En breng iets van thuis mee waar je een goed gevoel van krijgt: je oude teddybeer, je lievelingsparfum, ...
Inschrijven doe je bij Ann Van Gils, annvangils@hotmail.com of 0477 40 51 57.
Je ontvangt dan een invulformulier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 125,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 156,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 93,75 euro. Derden betalen 31,25 euro extra.

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE09 8601 1137 3257 van VeBeS Vakanties met vermelding ‘190517’.

Ann Van Gils, Lética Larangé en Lesley De Ceulaer (VeBeS Vakanties)