Toneelvoorstelling 'Platina' met AD

Antwerpen, zondag 22 april 2018

Na UNISONO waarin Abke Haring ruimte geeft aan de verschillende stemmen in haar hoofd, zoekt Haring in PLATINA het gezelschap op van een aanwezige tegenpartij, gespeeld door Koen van Kaam, met wie ze in gesprek gaat. Of althans, met wie ze in gesprek wil gaan. Voor zover een gesprek ooit mogelijk is. Of toegelaten wordt. Of ontweken wordt.
Abke Haring: “Als ik een voorstelling maak, vind ik dat het meeste gezegd wordt in stilte. In de stilte kan je zoveel doen: hoe je elkaar aankijkt, waar je staat, ben je ver of dichtbij? Sta je sterk of onzeker? Liefst van al zou ik beelden of bewegingen maken, maar omdat ik dingen ook letterlijk wil zeggen zijn het toch steeds de woorden die komen.”
Woorden als grens van stilte. Onontkoombaar, dwingend en misschien zelfs – ooit – genezend. Jimi Zoet ontwerpt voor dit intimistisch duet een indringende soundscape die de gedachtewendingen van Haring en co op de voet volgen (Tekst overgenomen uit de programmatie van het Toneelhuis).
Profiteer ervan om dit prachtig en indringende verhaal mee te maken. Deze voorstelling bieden ze aan met audiodescriptie. Wij spreken af om 14 uur aan de ingang van de Bourlaschouwburg. Einde is voorzien rond

Leden en kinderen betalen 17,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 4,25 euro extra.

Plaats: Bourlaschouwburg, Komedieplaats 8, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180422’.

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03

Delen op Google+