Namiddag-Babbelhoek

TIENEN, donderdag 14 december 2023

De babbelhoek in Tienen is na zeven keer een groot succes geworden. We hebben gezocht in het aanbod van horecazaken in het centrum en daaruit kwamen een paar mooie locaties. We verhuizen naar een nieuwe taverne. Brasserie Gusto in de Leuvensestraat is de plaats van afspraak. De brasserie maakt deel uit van het Alpha Hotel in het midden van de straat tussen het station en de grote markt. In een grote, verzorgde en rustige verbruikerszaal ben je van harte welkom. De dranken zijn te verkrijgen aan zeer democratische prijzen. Als je verder wil genieten van deze gezellige namiddag, om problemen voor te leggen of voor een babbel en een goed glas is dit een aanrader. De dranken zijn voor eigen rekening.
Dus vanaf nu gaat onze babbelhoek door in Brasserie Gusto naast het Alpha Hotel, iedere tweede donderdag van de maand van 14 tot 16.30 uur. De zaak is gevestigd op een vijftal minuten wandelen van het station.

Plaats: Brasserie Gusto, Leuvensestraat 95, TIENEN

Zeer belangrijk, op vraag van de uitbater is op voorhand verwittigen een must. Het weekend voor de babbelhoek geef je een seintje aan Karel op 0496 27 68 29. Tot in Tienen.

Karel Gielis (stuurgroep Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0496 27 68 29