J’aime la vie: Een ode aan het Songfestival in CC de Werft

GEEL, vrijdag 24 november 2023

België won slechts één keer het Eurovisiesongfestival met Sandra Kim's J'aime la vie. Om deze unieke prestatie en andere grote namen van het Songfestival te eren gaan we terug naar de jaren '60, '70 en '80 voor de allergrootste klassiekers, zoals Puppet on a string van Sandy Shaw en Après toi van Vicky Leandros. Maar we staan niet alleen stil bij internationale artiesten. Vlaanderen heeft ook een rijke Eurosonggeschiedenis met Nicole en Hugo, Ann Christy en Louis Neefs. Kortom, liedjes om bij weg te dromen of herinneringen op te halen aan vervlogen tijden.
Martine Dams, die in 2021 nog de Nodigt uit verzorgde, krijgt gezelschap van allround-artieste Ann De Winne en van Marc Stans die de muzikale leiding verzorgt en ook vocaal zijn mannetje zal staan.

Dankzij onze samenwerking met het CC De Werft kunnen we dit aan een goedkopere prijs aanbieden en je begeleider mag zelfs gratis mee. Nog een voordeel is dat dit optreden overdag doorgaat waardoor je het cultureel centrum ook met het openbaar vervoer kunt bereiken. We verwachten je ten laatste om 13.30 uur in de inkomhal van het cultureel centrum. Een lid van onze stuurgroep wacht je op met de tickets.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of door hem een mailtje te sturen op wynants.bart@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 16,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC De Werft, Werft 32, GEEL

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘231124’.

Beschik je als VeBeS-lid over een UiTPAS Kempen met kansentarief, is de prijs voor je ticket slechts 3,20 euro. Geef dan wel vooraf bij inschrijving je kaartnummer door, anders kun je niet van dit voordeel genieten.

Bart Wynants (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80