Seniorenfeest met o.a. Sabien Tiels, Steve Tielens, Luc Caals en Sam Verhoeven

PELT, maandag 20 november 2023

Samen met CC Palethe nodigen we je uit voor het traditionele senioren-feest. We hebben weer gevraagd om onze gereserveerde plaatsen zo dicht mogelijk bij het podium te voorzien. En de koffie en taart tijdens de pauze zijn, zoals gebruikelijk, bij de deelnameprijs inbegrepen.
De namiddag begint om 14 uur en eindigt vermoedelijk rond 17.30 uur. De altijd charmante gastvrouw, Connie Neefs, vormt samen met pianist Eric De Vos en showballet Generation Next, de ruggengraat van deze feestnamiddag. Ook dit jaar hebben ze weer enkele fijne artiesten te gast:
 Sabien Tiels trad in 1992 voor het eerst op in ‘Tien om te zien’. Maar met het nummer ‘Hou je morgen nog van mij’ brak ze in 1995 pas echt door. Een jaar later nam ze deel aan “Eurosong” en verschenen de singles ‘Moeder van mijn moeder’ en ‘Trein’, waarna ze voor het eerst op tournee ging door Vlaanderen. In de loop der jaren bleef ze suc-cesvol optreden en de laatste tijd is ze niet meer uit de hitparades weg te slaan. Ze komt naar Pelt met haar gitarist Marco Cirone.
 In 2010 bracht Steve Tielens zijn debuutalbum uit, waarvan de single ‘De nacht van mijn leven’ een groot succes werd. Sindsdien heeft hij verschillende albums uitgebracht met Nederlandstalige muziek. Naast zanger is Steve ook actief als tv-presentator en acteur.
 Voor de komische noot zorgen Luc Caals en Sam Verhoeven: een duo dat gemaakt is om samen te spelen en het publiek te vermaken. Zij brengen hilarische sketches.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe ten laatste om 13.45 uur. Jan is de verantwoordelijke van de dag. Hij wacht je daar op met de toe-gangskaarten. Let op! Wegens de gereserveerde plaatsen en de af-spraak die we daarover hebben met CC Palethe, kun je maar tot uiterlijk vrijdag 29 september inschrijven.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 8,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 10,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 6,00 euro. Derden betalen 2,00 euro extra.

Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, PELT

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 29 september op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘231120’.

Jan Niesen (stuurgroep Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30