Bowling

Leuven, donderdag 23 november 2023

De zomerwandelingen maken plaats voor de bowling, want in de bowlingzaal is goed weer steeds gegarandeerd! De kegels van hun voetstuk gooien is het doel. Iedereen tussen 9 en 99 jaar is hier welkom. Is het om je frustratie weg te gooien, om een mooi spel te spelen of wens je gezelschap? Voor ons blijft het steeds een uitda-ging en hoe meer spelers hoe spannender de bowling! Er zijn al een paar banen besteld die wij alleen bespelen. Je kiest zelf voor een spel met of zonder goot. Je hebt wel speciale schoenen no-dig om te spelen en die kun je ter plaatse lenen (in de prijs van een spel begrepen).
We komen samen in de lokettenhal van het station van Leuven. Om 13.30 uur stappen we naar busperron 6 en nemen om 13.40 uur bus 2 richting Heverlee. Halte Heilig Hart ziekenhuis Naamsestraat is on-ze bestemming. Kom je rechtstreeks, dan verwachten we je om 13.50 uur aan de ingang van de Bowling Club. Zo kunnen we stipt om 14 uur starten. We huren de bowlingbanen tot 16 uur.
Eén spel kost 3,00 euro, we spelen op een namiddag maximum 2 spellen en rekenen dit ter plaatse af. Schrijf ten laatste in vóór vrijdag 13 oktober, zodat tijdig voldoende banen kunnen besteld worden.

Plaats: Bowling Club Leuven, Naamsestraat 89, Leuven

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 17 november bij Eddy op 0486 35 29 59 of via e-mail eddy.vannerum@gmail.com.

Eddy Van Nerum (stuurgroep Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0486 35 29 59