Zomerfeest met BBQ

OOSTENDE, zaterdag 10 juni 2023

Wie herinnert er zich nog ons zomerfeest met BBQ van vorig jaar? Iedereen was tevreden en daarom dachten we om dit nog eens over te doen dit jaar.
Het enige verschil is wel dat het niet meer met onze bekende traiteur Marc Standaert zal zijn, want die stopt ermee op het einde van deze maand om te gaan genieten van zijn welverdiend pensioen. We gaan nu in zee, figuurlijk natuurlijk, met Traiteur Tibault uit Oudenburg en hopen dat hij het nog beter doet dan zijn voorganger.
We verwelkomen je in OC Ter Yde om 11.30 uur met een aperitief en knabbels.
Omstreeks 12.15 uur beginnen we aan onze BBQ. Deze bestaat uit 3 stukken vlees: een kipfilet, een worst en een gemarineerde brochette beiden van varkensvlees. Het ontbreekt zeker niet aan groentjes, sausjes, aardappelsalade, enz.
Voor de namiddaganimatie vanaf 14 uur hebben we Freddy Accordi nog eens gevraagd. Op zijn accordeon kan hij bijna alles spelen, dus aan jullie om het hem eens moeilijk te maken. Zo leert hij misschien ook nog wat bij. Je kan meezingen en dansen en als het niet regent, kan dit ook op het terras. Je kan ook altijd op eigen benen met of zonder je begeleider in de buurt een wandeling maken.
Omstreeks 16 uur, als de laatste noten geklonken hebben, is er tijd voor koffie met een gebakje van bakkerij De Craemer.
Eet je suikervrij of heb je andere voedselallergieën? Laat dit zeker weten bij je inschrijving.
Hoe geraak je in het OC Ter Yde? In Brugge vertrekt de trein om 10.39 uur. Vanuit Kortrijk (met overstap in Gent) vertrekt de trein om 09.23 uur en in Gent om 10.10 uur. De aankomst in Oostende is voorzien om 10.52 uur.
Daar neem je de tram richting De Panne en stap je af aan de 7de halte ‘Raversijde’. Daar steek je aan de verkeerslichten met een drukknop, maar zonder rateltikkers, de kustlaan over en ga je rechtdoor in de Middenlaan tot aan het volgende kruispunt met de Duinenstraat. Je gaat daar naar links en neemt het rechtse voetpad tot aan nummer 172.
Heb je ergens bij de start of onderweg hulp nodig, laat het dan tijdig weten zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 28,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 35,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 21,00 euro. Derden betalen 7,00 euro extra.

Plaats: OC Ter Yde, Duinenlaan 172, OOSTENDE

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 2 juni bij Juliaan op 0479 80 74 19 of via e-mail juliaan.wijckmans@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘230610’.

Jij komt toch ook?!

Juliaan Wijckmans (stuurgroep West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0479 80 74 19