Nele Goossens in CC de Werft

GEEL, maandag 27 maart 2023

Al sinds haar kindertijd zingt Nele Goossens luidkeels mee met de liedjes van Willeke Alberti. Aan Studio Herman Teirlinck, wordt het liedje Spiegelbeeld gekozen voor het liedjesprogramma dat ze met de klas maakt. Daar beseft ze: “Ik vind dit echt goe. En niet alleen omdat mijn oma en mijn ouders hier van houden… nee, ik vind dit echt goe.” Nele pluist Willekes leven uit naar wonderlijke verhalen en verwerkt al het heerlijke materiaal tot een ode aan deze fantastische zangeres/actrice met haar zachte, warme stem. 
Willeke Alberti staat meer dan zestig jaar op de planken als zangeres én actrice. In deze voorstelling blikt Nele Goossens terug. En niet alleen muzikaal natuurlijk. In Spiegelbeeld komen de prilste herinneringen aan haar vader Willy Alberti, haar jeugd in hartje Amsterdam, haar moederschap, de Gooise matras... onbekommerd aan bod. Met Johnny de Mol, Jeroen Krabbé en Guus Meeuwis passeren ook een aantal familieleden en vrienden de revue. Een eerlijk, emotioneel portret van een warme, gevoelige vrouw.
Dankzij onze samenwerking met het CC De Werft kunnen we dit aan een goedkopere prijs aanbieden en je begeleider mag zelfs gratis mee. Nog een voordeel is dat dit optreden overdag doorgaat waardoor je het cultureel centrum ook met het openbaar vervoer kunt bereiken. We verwachten je ten laatste om 13.30 uur in de inkomhal van het cultureel centrum. Een lid van onze stuurgroep wacht je op met de tickets.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of door hem een mailtje te sturen op wynants.bart@gmail.com.

Leden en kinderen betalen 16,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Wie begeleiding vraagt, betaalt 19,50 euro. Derden betalen 3,50 euro extra.

Plaats: CC De Werft, Werft 32, GEEL

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘230327’.

Bart Wynants (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80