WE SHARE MUSIC tijdens Gent Festival van Vlaanderen van 16 september tot 6 oktober 2018

WE SHARE MUSIC aanbod voor personen met een visuele beperking, tijdens Gent Festival van Vlaanderen van 16 september tot 6 oktober. Als muziekfestival streeft Gent Festival er naar om muziek en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken.

Ook dit jaar genieten personen met een visuele beperking, Blind Dates, van uitzonderlijke dienstverlening, zodat ook zij comfortabel kunnen genieten van de concerten.

Zo betalen zij slechts 5 euro voor een ticket, genieten begeleiders van gratis toegang, wordt er vervoer voorzien van en naar de concerten en zijn er programmaboekjes beschikbaar in grootletterdruk.

Daarnaast zal er voor blinde en slechtziende kindjes en hun familie opnieuw een tof vlinderproject in elkaar gestoken worden op Parklife op zondag 23 september 2018. Deze activiteit is voor de hele familie gratis. Inschrijven is wel noodzakelijk.
Bij interesse, contacteer ons al gerust, we bezorgen later de concretere programma-invulling van deze namiddag.

Voor meer info, inschrijving of een brochure met het volledige aanbod van We SHARE MUSIC tijdens Gent Festival van Vlaanderen: bel Justine Lambrecht op 09 243 94 89 of mail naar wesharemusic@festival.be

Delen op Google+