nieuwe tragikomische fictiereeks op VRT met AD

Nog een paar keer trillen met hoofdinspecteur Gerardi in Salamander en dan ziet je zondagavond er weer heel anders uit met de nieuwe tragikomische fictiereeks Gevoel voor tumor.

Daarin wordt het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, helemaal overhoop gehaald: hij krijgt plots kanker en wordt zo zelf patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.
Het scenario van Gevoel voor tumor werd gebaseerd op getuigenissen van echte
(ex)-kankerpatiënten, om de reeks zo herkenbaar mogelijk te maken. Naast Maarten Nulens als Tristan spelen ook Els Dottermans, Dirk Van Dijck, Marthe Schneider, Barbara Sarafian, Liesa Naert en Vic De Wachter mee in deze reeks. Een reeks die je zowel doet lachen als huilen.
 
Waar en wanneer?
Vanaf 18 maart op Eén vanaf ongeveer 21.30 uur met audiodescriptie via de taalkeuze die je zelf moet activeren. Gelijktijdig met open audiodescriptie op één+, op ons derde kanaal (overdag van Ketnet), dus ook om half tien.
Later kan je de serie uitgesteld bekijken op VRT NU bij de categorie “Audiodescriptie”.
Meer informatie over AD kan je volgen via onze facebookpagina Audiodescriptie@VRT. Je kan vooraf al kennis maken met de personages, het verhaal en de locaties via de website een.be op de pagina van Audiodescriptie.

Delen op Google+