Een nieuw jaar, een nieuwe reeks met audiodescriptie vanaf 7/1

Beste kijker met audiodescriptie,
Paul Gerardi is terug: Salamander seizoen 2 krijg je vanaf zondag 7 januari omstreeks half negen bij één. Afgelopen herfst kon je Filip Peeters volgen in de rol van politie-inspecteur Gerardi, die met gevaar voor eigen leven en dat van zijn familie de kluizendiefstal van een groepje machthebbers wist te ontrafelen.
In de tweede reeks van de meeslepende thriller trekt een moord in de Brusselse wijk Matonge de aandacht. Een politieke balling uit het mini-staatje Kitangi - ooit een Belgische kolonie – zuigt hoofdinspecteur Gerardi langzaam maar zeker in het moeras van een samenzwering over diamantmijnen. Gerardi is er als enige van overtuigd dat er leden van de ontbonden groep Salamander betrokken zijn bij deze intrige. In hoeverre is het kabinet van de Eerste Minister hierin betrokken? In het tweede seizoen staat er nog meer op het spel en wordt het nog persoonlijker voor Gerardi…

Waar?
Op Eén telkens vanaf ongeveer half negen met audiodescriptie via de taalkeuze die je zelf moet activeren. Met open audiodescriptie gelijktijdig op één+, op het derde kanaal (overdag van Ketnet).
Later kan je de serie uitgesteld bekijken op VRT NU bij de categorie “Audiodescriptie” of op dvd.
Een inleiding op het verhaal en de personages krijg je in een audiogids op de website van één op de pagina van Audiodescriptie.
Meer informatie over AD kan je volgen via onze facebookpagina: audiodescriptie@VRT.

Delen op Google+