AD op VRT vanaf 7 januari 2019

Het AD-team van de VRT heeft een prachtig Nieuwjaarscadeau geproduceerd! Bijna elke avond fictie voor jou.

Op 7 januari start de reeks Dertigers, die je vier dagen na elkaar kan volgen. Maar de andere series lopen door: Eigen Kweek, Zie Mij Graag en Over Water.
Hieronder lees je wanneer je alles kan vinden.
 
In Dertigers staat het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers centraal. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. De zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma, dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven.
 
Praktisch een hele lijst:
  • Vanaf 8 januari van dinsdag tot en met vrijdag elke dag om 21 uur Dertigers met open AD op het derde kanaal, dat is de uitzending die de avond voordien op Eén te zien is om 22.10 uur met gesloten AD via de taalkeuze. Je kan die uitzending ook al zien van maandag tot donderdag op VRT NU.
  • Op dinsdag krijg je na de uitzending van Dertigers om 21.30 uur meteen de nieuwe aflevering van Eigen Kweek met open AD op het derde kanaal.
  • Op donderdag krijg je na de uitzending van Dertigers om 21.30 uur meteen de nieuwe aflevering van Zie mij graag met open AD op het derde kanaal.
  • En op zondag is er Over Water dat gelijktijdig op Eén met gesloten en op het derde kanaal met open audiodescriptie loopt om 21u30.
Of kijk naar al het aanbod op VRT NU in de categorie Audiodescriptie.
Zijn dat niet heel veel gezellige winteravonden met AD? Geniet ervan!