Spanning en drama in Onder Vuur met audiodescriptie, vanaf 12 september op Eén

Vanaf 12 september kan je op zondagavond afstemmen op Eén voor een flinke portie spanning en drama in de nieuwe reeks ‘Onder vuur’ met audiodescriptie.

In ‘Onder vuur’ volgen we het reilen en zeilen van een eigenzinnig brandweerkorps in Oostende. Post Oosteroever is een kleine brandweerpost met veel karakter. Ze hebben daar een eigenzinnige manier van werken en lappen de regels weleens aan hun laars. Het redden van een mensenleven komt altijd op de eerste plaats. Daarvoor gaan ze letterlijk door het vuur. Maar wanneer luitenant Patrick totaal onverwacht beslist om het korps te verlaten voor een promotie, davert de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor.

Dominique valt als nieuwe luitenant Post Oosteroever binnen. Ze wil de 'cowboys' omvormen tot de standaard die de Brugse commandopost voor ogen heeft. Maar daarvoor is een andere aanpak nodig dan degene die de commandopost voorschrijft.

Elke week brengt ‘Onder vuur’ nieuwe verhalen en rukt het team uit voor interventies, terwijl de teamleden het hoofd koel proberen te houden bij de grote dreiging die boven hun kazerne hangt.

In de hoofdrollen herkennen we onder meer Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Maarten Ketels, Wouter Bruneel, Dirk Van Dijck, Sahin Avci, Ann Tuts, Piet De Praitere en Kim Van Oncen. 

Praktisch:

Vanaf zondag 12 september wekelijks op Eén omstreeks 20.50 uur met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze. 20 minuten later, om 21.10 uur, start de aflevering op het Ketnet-kanaal met open audiodescriptie voor iedereen.

Veel kijkplezier!