Ontdek een nieuw en spannend seizoen van Flikken Maastricht met audiodescriptie op Eén

Vanaf zondagavond 1 mei brengt Eén u spanning en mysterie met het 14e seizoen van Flikken Maastricht. U kan de reeks bekijken met audiodescriptie op Eén via de taalkeuze, op VRT NU, via de earcatch-app en op het Ketnet-kanaal.

In dit nieuwe seizoen binden Floris Wolfs en Eva van Dongen opnieuw de strijd aan met het genootschap Virtus et Justitia. Maar hun onderzoek wordt gedwarsboomd wanneer ze zelf beschuldigd worden van moord. Nadat ze hun naam gezuiverd hebben, eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS’ers, wraakzuchtige adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld. Maar als er eerst een hand met een getatoeëerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog steeds actief is.

Vanaf zondag 1 mei op Eén, omstreeks 20.45 uur met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze. Even later, om 21.10 uur, start de aflevering op het Ketnet-kanaal met open audiodescriptie voor iedereen.

(bron afbeelding: VRTnu)