Nieuw op Eén met audiodescriptie: It's a man's world... en toen kwam Chantal

Vanaf zondag 4 september schittert Maaike Cafmeyer in een nieuwe reeks met audiodescriptie op Eén: ‘Chantal’.

‘Chantal’ is een politiereeks, maar dan wel één met een (West)hoek af. De reeks draait rond Chantal Vantomme, de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks ‘Eigen Kweek’. Hiermee krijgt dit personage een eigen reeks, die zich afspeelt in haar eigen universum, met tal van nieuwe personages.

In ‘Chantal’ is inspecteur Chantal Vantomme net verhuisd naar politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van het land. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem en komt als alleenstaande moeder terecht in een macho-wereld waar de schijnbare rust heel bedrieglijk blijkt. Chantal gaat er echter op haar eigengereide manier mee om, wat de lokale bewoners duidelijk niet gewend zijn. It’s a man's world... En toen kwam Chantal.

PRAKTISCH:
Vanaf zondag 4 september wekelijks op Eén om 21.00 uur via het taalkeuzemenu of met open audiodescriptie om 21.10 uur op het Ketnetkanaal.

De afleveringen van ‘Chantal’ met audiodescriptie zijn uiteraard ook terug te vinden op VRT MAX in de categorie Audiodescriptie. Daar vind je ook de audiogids met bijkomende informatie over de belangrijkste personages en locaties.

 

Bron foto: VRT