Kijk vanaf 11 april naar de spannende Nederlandse politieserie 'Flikken Maastricht' met audiodescriptie

Vanaf zondag 11 april kan je op Eén elke zondag kijken naar het dertiende seizoen van de Nederlandse reeks ‘Flikken Maastricht’. Voor het eerst zal VRT deze reeks ook met audiodescriptie aanbieden.

Zoals gewoonlijk kan je de reeks volgen op Eén met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze, met open audiodescriptie op het Ketnet-kanaal of alle afleveringen meteen bekijken via VRT NU. Je kunt de audiodescriptie van deze reeks ook vinden in de Earcatch-app.
In het dertiende seizoen van ‘Flikken Maastricht’ komt de verhouding tussen rechercheurs Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) onder druk te staan. Eva worstelt met een verslaving en dat zorgt voor een groeiend gebrek aan vertrouwen tussen hen beiden. Daarnaast blijkt er een club van machtigen binnen Justitie te bestaan die zich met ongure en illegale zaken bezighoudt en daarbij slachtoffers dichtbij maakt. Wolfs en Eva proberen de verantwoordelijken te vinden, maar botsen tegen de machtigen die het voor het zeggen hebben. Als ze niet willen opgeven, komt hun eigen positie in gevaar.

Praktisch:
Vanaf zondag 11 april elke week op Eén omstreeks 20.55 uur met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze, een kwartier later, om 21.10 uur, start op het Ketnet-kanaal de aflevering met open audiodescriptie voor iedereen.
LET OP! De reeks loopt van 11 april tot en met 6 juni, wordt dan tijdelijk onderbroken om op 18 juli te hervatten en loopt daarna nog tot en met 8 augustus.

Je kunt alle afleveringen ook meteen bekijken op VRT NU in de categorie Audiodescriptie:  Audiodescriptie | VRT NU

Je kunt de audiodescriptie voor deze reeks ook vinden in de Earcatch-app: Earcatch - Home.