Een nieuwe humoristische fictiereeks met audiodescriptie! Boomer over de 'familie van Looveren'

Vanaf zaterdag 2 september kan u bij VRT genieten van de gloednieuwe humoristische fictiereeks ‘Boomer’ met Jan Van Looveren in de hoofdrol.

‘Boomer’ duikt in het dagelijkse leven van de familie Van Looveren. Want een BV is ook maar een “gewone” mens, die zoals iedereen geconfronteerd wordt met de gewone dingen des levens… 
De tijden veranderen. Maar het is voor de ene al wat makkelijker om daarin te navigeren dan voor de andere. Jan Van Looveren is nog volop zoekende. Nu hij ouder dan vijftig geworden is, ziet hij wel dat de wereld rondom hem veranderd is, maar is hij nog wel mee met wat er nu speelt? Is hij zelf nog steeds relevant? En hoe kan hij ervoor zorgen dat hij weer #ontrend wordt? Elke aflevering volgt een gebeurtenis die impact heeft op hoe Jan binnen zijn gezin, maar ook in de wereld, navigeert.
Alles wat Jan doet of zegt, komt onder het vergrootglas te liggen - niet in het minst onder dat van zijn puberende dochter Roos (gespeeld door Jans dochter Pippa) en zijn bijdehandse vrouw Julie (gespeeld door Els Béatse, Jans eigen vrouw). Gelukkig vindt hij steun bij zijn bewonderende zoon Daan (Jef Moelans) en zijn vrienden JP en Malik op het padelveld (Tom Dingenen en Zouzou Ben Chikha).
Wat gebeurt er wanneer Jan, na 18 jaar huwelijk, zijn eerste liefde weer tegen het lijf loopt? Kan hij zich beheersen wanneer de verkoper van een elektrozaak hem vertelt dat zijn te herstellen koffiemachine net één dag uit garantie is? Of wanneer zijn bejaarde moeder thuiskomt met haar nieuwe lief, die een jaar of tien jonger is dan Jan zelf? En hoe redt hij zich uit een familiediner met het vreselijkste neefje uit zijn schoonfamilie? 

‘Boomer’ is een comedyreeks over de gewone dingen des levens, door de bril van een van Vlaanderens meest geliefde presentatoren, bekend van onder andere ‘Factcheckers’ en ‘Voor hetzelfde geld’. Een man die zegt waar het op staat en daarbij al weleens uit de bocht durft te gaan. Maar laat dat stoute en menselijke kantje net dat zijn waar Vlaanderen van houdt.  

Praktisch: vanaf 2 september wekelijks op VRT1 om 20.25 uur met audiodescriptie via het taalkeuzemenu van uw digitale televisie. Omstreeks 20.50 uur start op het Ketnet-kanaal de aflevering met open audiodescriptie.

Foto: bron vrtmax