Dompel je onder in de spannende wereld van 'Arcadia' met audiodescriptie

Hoever ga je om je gezin te beschermen? Met die vraag wordt een familie geconfronteerd in de gloednieuwe reeks Arcadia, die je vanaf zondag 19 maart kan volgen met audiodescriptie op Eén, het Ketnet-kanaal en VRT MAX.

Arcadia neemt je mee naar een nabije toekomst, een nieuwe ideale wereld, waar wetten en regels je een veilig gevoel bezorgen en een burgerscore je levenskwaliteit beoordeelt. Maar wat als je als burger niet kan of wil voldoen aan de verwachtingen?

Pieter Hendriks leeft met zijn vrouw Cato Christiaens en zijn vier dochters Milly, Luz, Hanna en Alex in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Wanneer echter aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of voor elkaar?

De cast van Arcadia bestaat uit een mix van grote Vlaamse en Nederlandse namen, en frisse nieuwe talenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

PRAKTISCH: Vanaf 19 maart wekelijks op Eén, via het taalkeuzemenu van je decoder om 20.35 uur, of om 21.10 uur op het Ketnet-kanaal voor de versie met open audiodescriptie voor iedereen. 

 

Bron foto: vrt max