Beleef de spannende reeks 'Rough Diamonds' vanaf 29 oktober op VRT 1 met audiodescriptie

Vanaf zondag 29 oktober wordt het razend spannend op VRT 1 met de nieuwe serie Rough diamonds die ook aangeboden wordt met VRT-audiodescriptie. Dit crime- en familiedrama dompelt je onder in de Antwerpse diamantwijk: een wereld die gekend is in Vlaanderen, maar waarvan niemand echt weet hoe het er precies aan toe gaat. Een wereld die tot de verbeelding blijft spreken.

Noah Wolfson (Kevin Janssens) keert na jaren terug voor de begrafenis van zijn broer die zelfmoord heeft gepleegd. De familie (onder anderen Robby Cleiren, Ini Massez en Marie Vinck) is in diepe rouw en reageert geschokt op de terugkeer van de 'verloren zoon' die hun waarden en tradities de rug heeft toegekeerd. Noah is niet welkom. Maar het familiebedrijf komt onder druk te staan: waar quasi de hele diamanthandel vroeger in handen van Joodse bedrijven was, zijn er tegenwoordig nieuwe spelers op de markt. Wanneer het hem duidelijk wordt dat hun bedrijf na de dood van zijn broer in zware problemen zit, wil Noah helpen om de zaak te redden. De familie is verdeeld over de toekomst van de zaak, en Noah kiest onorthodoxe manieren om het bedrijf te leiden die lijnrecht tegenover de gebruiken van zijn familie staan...

Praktisch: vanaf 29 oktober elke zondag om 21.00 uur op VRT 1 met audiodescriptie via het taalkeuze menu van uw digitale televisie of 10 minuutjes later, omstreeks 21.10 uur met open audiodescriptie op het ketnet-kanaal. De volledige reeks is vanaf dan ook beschikbaar op VRT MAX onder het genre audiodescriptie.

Let op: Soms starten de uitzendingen op het ketnet-kanaal later wanneer er live-sport events geprogrammeerd worden. Wij hopen dat u dan massaal afstemt op VRT MAX.

 

Bron foto: vrt max