Geniet van nog meer audiodescriptie op Eén

Op woensdag 23 september start Eén met herhalingen van het eerste seizoen van ‘Beau Séjour’.

De reeks zal lopen van maandag tot en met donderdag en is beschikbaar met audiodescriptie via het taalkeuzemenu van je decoder of je kan kijken op het Ketnet-kanaal met open audiodescriptie. De volledige reeks zal ook meteen beschikbaar zijn op VRTNU in de categorie Audiodescriptie.  

In de dramareeks ‘Beau Séjour’ moet het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood. Maar als ze dood is, waarom loopt ze dan nog rond? Niemand hoort of ziet haar. Gaandeweg ontdekt Kato dat er vijf mensen zijn die haar wel nog zien en horen. Sommigen van hen kent ze, anderen niet. Wat is er met haar gebeurd op de avond van haar dood? En waarom zijn er vijf zieners, en net die vijf?  

De hoofdrollen worden vertolkt door Lynn Van Royen, Johan Van Assche, Inge Paulussen, Kris Cuppens, Jan Hammenecker, Barbara Sarafian, Reinhilde Decleir en Charlotte Timmers. De regie is van Nathalie Basteyns en Kaat Beels.  

Praktisch:
Vanaf woensdag 23 september van maandag tot en met donderdag op Eén, na het laatavondjournaal met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze of reeds om 21 uur met open audiodescriptie op het Ketnet-kanaal.

Alle afleveringen en de audiogids kan u vanaf 23/09 ook bekijken op VRTNU in de categorie Audiodescriptie. https://www.vrt.be/vrtnu/categorieen/met-audiodescriptie/