NIEUWE spannende reeks met AD op VRT

Undercover vertelt het spannende verhaal van inspecteur Bob die samen met zijn Nederlandse collega Kim, undercover gaat in het milieu van de druglabs in de Noorderkempen.

De drugsbaas die ze willen pakken, is de rijke ecstacyproducent Ferry Bouman, die zich met zijn jongere vrouw Danielle verschuilt op een camping in de Lommelse bossen. Een riskante operatie. Tom Waes speelt met verve de stoere en stressbestendige Bob, die door zijn werk soms dagenlang van huis verdwijnt. Daardoor moet hij zijn vrouw en twee kinderen al te vaak missen. De samenwerking met de pittige Kim, gespeeld door Anna drijver, wordt ook persoonlijk een interessant avontuur. De operatie brengt hen buiten de landsgrenzen in letterlijk levensgevaarlijke situaties. Slagen ze erin om hun cover geheim te houden? Krijgen ze altijd de steun van hun oversten als het erom spant? Deze reeks wil je niet missen.

Vanaf zondag 24 februari op Eén om 21 uur met gesloten audiodescriptie via de taalkeuze. Tien minuten later, dus om tien over negen, op Eén+, het derde kanaal (waar overdag Ketnet uitzendt) met open audiodescriptie voor iedereen.
Uitgesteld via NetGemist of op VRT NU in de categorie Audiodescriptie.
Veel plezier ermee!
Het AD-team vrt